Shopping Cart

Top Rated Products

List top rated products

How to use?

Syze Dielli Moscot Grunya

328.00

Nuk zgjidhni dot mes modeleve të tjera të Moscot, si: Nebb, Lemtosh apo Miltzen? Boll u përpoqët. Grunya është miksimi perfekt i këtyre të trejave. Mjafton thjesht t’i vendosni dhe të shkëlqeni.

Syze Optike Etnia Barcelona Arezzo Originals

198.00

Etnia Barcelona AREZZO është një nga stilet më të njohura të syzeve optike. Ajo tërhoqi interesin dhe vëmendjen e blerësve për shkak të veçorive dhe specifikave të saj unike. Forma ovale i bën këto syze të shkëlqejnë tek të gjithë ata që i vendosin. Materiali i përdorur siguron besueshmëri dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme.

Syze Optike Etnia Barcelona Palms Inn Originals

199.00

Syzet Palms Inn sigurojnë stiin modern që ju kërkoni. Ndihuni bukur, me mjaft stil, falë skeletit fin dhe detajet e ngjyrave që bëjnë diferencën. Etnia Barcelona është krijuar falë artit, kulturës dhe stilit të ngjyrave.

Syze Dielli Moscot Momza

349.00

I sigurt në vetvete dhe mjaft trazovaç, Jack ishte djali më pak i preferuar i lagjes. Me një zemër të mirë, Jack-u kishte një vullnet të fortë dhe ishte shumë i zgjuar, ama asnjëherë nuk e gjeje aty ku e lije. Duke patur emrin e një djali që duhet ta ruash me kujdes, me Momza- n do ta keni të  vështirë t’i hiqni sytë.

Syze Optike Etnia Barcelona Edith Originals

205.00

Krijuar nga njerëz me mendje të shkëlqyer dhe me stil në trendet e reja të modës, syzet Edith paraqesin këtë dizajnin e shkëlqyer për funksionalitetin perfekt. Skeleti në formë drejtkëndore i këtyre syzeve është krijuar nga metali më i mirë, i cili është një material i lehtë, por i qëndrueshëm. Si rezultat, syzet janë të lehta, të forta, hipoalergjike dhe afatgjata.

Syze Optike Etnia Barcelona Tina Originals

195.00

Syzet Tina vijnë tek ju me stilin perfekt. Nëse kërkoni për një palë syze që kombinohen lehtësisht, kanë super stil dhe ju nxjerrin në pah elegancën, këto janë syzet e duhura. Krijuar nga Etnia Barcelona, syzet mishërojnë ndërthurjen e artit, kulturës, trendet e fundit të modës dhe detajit të ngjyrave.

Syze Optike Moscot Genug

349.00

“Genug-u është Genug” deklaron çdo ditë xhaxhai Heshey në orën 20:00 kur mbyll dyqanin. Por, kur bëhet fjalë për Lemtosh, nuk ka kohë të mbylljes, kështu që Zack Moscot nisi punën për të krijuar binjakun, duke përdorur një siluetë besnike ndaj linjave të pastra të përjetshme të Lemtosh-it. Jemi plotësisht të sigurt se nuk do të ngopeni kurrë me Genug!

Syze Dielli Etnia Barcelona La Gavina Sun- Vintage

179.00

Shprehni origjinalitetin tuaj duke zotëruar një palë syze dielli Etnia Barcelona. Ato janë të lëmuara, funksionale dhe në modë. Krijuar me kombinimet e trendeve të fundit të modës, syzet e diellit La Gavina Sun ofrojnë dizajn mahnitëse që plotësohet nga një funksionalitet i shkëlqyer.

Syze Optike Etnia Barcelona Le Marais II Vintage

175.00

Syzet Etnia Barcelona lahen me ngjyra të bukura duke tërhequr vëmendjen për mjeshtërinë e tyre mahnitëse. Etnia Barcelona është ngjyra, arti, kultura. Ajo është firma e syzeve mesdhetare, e pavarur dhe rebele, duke ndërthurur traditën me modernitetin, cilësinë dhe inovacionin. Dhe është gjithashtu qyteti që na frymëzon: Barcelona. Me syzet Le Marais ju do të ndieni stilin, detajet e përdorura dhe elegancën që në momentin që i vendosni.

Syze Dielli Moscot Lemtosh Cliptosh

150.00

Modeli i Moscot Lemtosh vjen tani tek ju, si me syze optike, gjithashtu dhe me mundësinë për lente për mbrojtje nga rrezet UV. Dy xhama në një palë syze!

Syze Optike Etnia Barcelona Arizona Originals

192.00

Syzet Arizona Originals ju sigurojnë mbështetje maksimale të pamjes suaj. Forma gjeometrike i bën këto syze të ofrojnë elegancë dhe origjinalitet në stilin e ofruar. Materiali i përdorur siguron besueshmëri dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme.

Newsletter