Charmant

CHARMANT

Grupi Charmant, i krijuar nё Japoni nga Kaoru Horikawa, vё nё dispozicion prodhime tё pjesёve tё kёmbimit nё fushёn e Optikёs. Pas 60 vitesh, sot, ka arritur nivele tё larta prodhimi duke u bёrё njё lider nё kёtё sektor, me njё finesё dhe cilёsi inovative.
Nё vitin 1975 Charmant zgjeron horizontin e tij, duke zhvilluar linja prodhimi me njё markё individuale. Sistemi i shitjes sё drejtpёrdrejtё, i pari nё llojin e tij nё sektorin e optikёs, i jep mundёsi Grupit tё transformohet nё njё prodhues skeletёsh tё njё cilёsie tё lartё.

Falё vlerave ekskluzive, teknologjike dhe teknike tё punimit tё veçantё, emri i Charmant u kthye nё sinonimin e skeletёve nё titanium, tё njё niveli botёror.

Koleksioni i parё nё Pure Titanium i vitit 1983, merr pёrmasa edhe mё tё mёdha rreth vitit 1990 me realizimin e njё materiali tё ri, mё tё lehtё dhe mё tё rezistueshёm, i cili mori emrin Beta Titanium.

Nё vitin 2008 do tё krijohej dhe zhvillohej Z-Titanium, njё titanium i cili nuk pёrmbante vanadium, hekur, bakёr, nikel dhe qё do tё ishte pjesё e koleksionit elegant, tё sofistikuar dhe tё suksesshёm tё Grupit.

Charmant, jo vetёm ofron prodhime me njё nivel tё lartё cilёsie, por edhe njihet si njё partner i specializuar, i cili ofron njё siguri tё lartё pёr klientёt e tij tё shumtё.