Shopping Cart

All Categories

Showing 1–12 of 102 results

Syze Dielli Etnia Barcelona AVINYO 2 SUN

229.00

Syzet e diellit Etnia Barcelona të përbëra nga lente me xham mineral natyral ju ofrojnë pamjen më të bukur në botë, Bishtat në ngjyrë Havanna, kombinuar me elegancën e lenteve, ju japin pamjen e dëshiruar.

Syze Dielli Etnia Barcelona Chagall Sun- Vintage

199.00

Syzet e diellit Etnia Barcelona të përbëra nga lente me xham mineral natyral ju ofrojnë pamjen më të bukur në botë, Bishtat kafe me njolla ju japin elgancën dhe stilin e dëshiruar. Kombinuar me lentet që ndryshojnë ngjyrë gradualisht, këto syze ju japin pamjen perfekte për ju që doni të dukeni dhe ndiheni bukur.

Syze Dielli Etnia Barcelona Hamilton Sun – Vintage

209.00

Etnia Hamilton Sun vjen tashmë tek ju me modelet më elegante dhe perfekte për pamje me stil, elegancë dhe shik. Ofrojini ditëve tuaja stilin e duhur me syzet që ju bëjnë të ndiheni plot vetëbesim.

Syze Dielli Etnia Barcelona Jordaan Sun II Sun- Vintage

179.00

Shprehni origjinalitetin tuaj duke zotëruar një palë syze dielli Etnia Barcelona. Ato janë të lëmuara, funksionale dhe në modë. Krijuar duke kombinuar trendet e modës, syzet e diellit Jordaan Sun II ofrojnë dizajne mahnitëse që plotësohen nga një funksionalitet i shkëlqyer. Krijuar nga materiali me cilësi të lartë për të siguruar forcë dhe rehati.

Syze Dielli Etnia Barcelona La Gavina Sun- Vintage

179.00

Shprehni origjinalitetin tuaj duke zotëruar një palë syze dielli Etnia Barcelona. Ato janë të lëmuara, funksionale dhe në modë. Krijuar me kombinimet e trendeve të fundit të modës, syzet e diellit La Gavina Sun ofrojnë dizajn mahnitëse që plotësohet nga një funksionalitet i shkëlqyer.

Syze Dielli Etnia Barcelona Mayfair Sun- Originals

209.00

Ndihuni bukur dhe me stil me syzet MayFair. Komode dhe të pështatshme me formën tuaj të fytyrës, ato ofrojnë një pamje dhe mbulim të plotë të fytyrës. Dizenjuar për elegancë, këto syze vijnë tek ju në formën më perfekte për femrat me stil. Lehtësisht të kombinueshme.

Syze Dielli Etnia Barcelona Mission District Sun II – Vint

189.00

Syzet e diellit Etnia Barcelona vijnë si pjesë e koleksionit të cilësisë së mirë të markës spanjolle Etnia Barcelona. Kjo markë e pavarur ka hyrë në botën e optikës, kulturës dhe artit. Ajo dallohet nga markat e tjera për shkak të detajeve të saj shumë të kujdesshme dhe formave unike.

Syze Dielli Etnia Barcelona Sofo Sun – Originals

219.00

Sofo Sun janë syzet super të rafinuara të diellit. Dizenjuar për gratë që kanë stilin e tyre individual. Forma drejtkëndëndore, e rehatshme ofron elegancë. Të kombinueshme lehtësisht me veshjen tuaj, këto syze vijnë në format dhe përmasat e përshtatshme për çdo veshje.

Syze Dielli Etnia Barcelona Stroget Sun – Originals

229.00

Etnia Barcelona Stroget Sun është një stil klasik i syzeve të diellit. Materiali plastik siguron besueshmëri dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme. Mund ta vishni në plazh, kur shkoni për ski ose dhe në timon; ato janë aq të qëndrueshme sa nuk do të keni probleme për vite me rradhë.

Newsletter