Shopping Cart

Syze Optike Moscot Zev

Inspiruar nga Shërbimet Publike Shëndetësore të Anglisë, “Poor Boy” në vitin 1960, Zev e mori emrin në nder të kushëririt dhe fqinjit avokat të Gjyshit Sol, Zeyfer Braunstein (shkurt Zev, i cili mbante këtë model të zgjuar, energjik, kur donte që të dukej sa më mirë, për të shpëtuar fqinjët kur i kishin punët keq.

295.00

In stock
Compare
Categories: ,

Share this product

Syze Optike Moscot Zev

Detajet e produktit:

  • I punuar me material italian Acetate kombinuar me metal;
  • Tek bishtat është i gdhendur Marka e Moscot;

Përmasat:

  • Gjerësia e xhamit: 49 mm;
  • Gjerësia e skeletit: 130 mm;
  • Gjerësia e urës mes lenteve: 21 mm;
  • Gjatësia e bishtave: 145 mm;
  • Përmasa: Mesatare
Kalibri

49

Ngjyra

Tortoise/Gold

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze Optike Moscot Zev”

Newsletter