Shopping Cart

Syze Optike Moscot Lemtosh

Moscot është gjenerata e pestë e trashëgimisë së markave të syzeve optike me më tepër se 100 vite ekspertizë në syzet optike. Modeli Lemtosh i ka rezistuar kohës me dizajnin ikonë dhe sot akoma vazhdon trashëgiminë. Lemtosh- i klasik i rrumbullakët ka shërbyer si modeli primar për brezat e intelektualëve, artistëve dhe autorëve krijues, të zhytur në mendime dhe me shpirt të lirë.

328.80

In stock
Compare
Categories: ,

Share this product

Syze Optike Moscot Lemtosh

Detajet e produktit:

  • I punuar me material italian Acetate;
  • Të mbërthyera me vida diamanti;
  • 7 mentesha të rrumbullakëta;
  • Tek bishtat është i gdhendur Marka e Moscot;

Përmasat:

  • Gjerësia e xhamit: 46 mm;
  • Gjerësia e skeletit: 139 mm;
  • Gjerësia e urës mes lenteve: 24 mm;
  • Gjatësia e bishtave: 145 mm;
  • Përmasa: Mesatare
Kalibri

46, 49

Ngjyra

Blush, E zeze, Havana Klasike, Light Grey

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze Optike Moscot Lemtosh”

Newsletter