Shopping Cart

Syze Optike Moscot Golda

Tezja Rosie ishte rrëzëllitëse dhe gjithmonë shihte anën e mirë të sfidave të jetës. Optimizmi i saj kishte aq shumë ndikim tek të tjerët, saqë dhe familja e saj përherë mundohej ta shihte jetën përmes syzeve me ngjyra të Rosie-s. Ashtu si dashamirësia dhe zemra e mirë e teze Rosie-t, ndjeshmëria e këtij dizajni të syzeve është ari i pastër.

349.00

In stock
Compare
SKU: Ott3 Categories: ,

Share this product

Syze Optike Moscot Golda

Detajet e produktit:

  • I punuar me material italian Acetate kombinuar me metal;
  • Të mbërthyera me dy vida të vogla në pjesën e përparme dhe tek bishtat;
  • 5 mentesha të rrumbullakëta;
  • Tek bishtat është i gdhendur Marka e Moscot;

Përmasat:

  • Gjerësia e xhamit: 46 mm;
  • Gjerësia e skeletit: 131 mm;
  • Gjerësia e urës mes lenteve: 21 mm;
  • Gjatësia e bishtave: 144 mm;
  • Përmasa: Mesatare
Kalibri

46, 49

Ngjyra

Burnt Rose/ Silver, Sage/ Silver

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze Optike Moscot Golda”

Newsletter