Shopping Cart

Syze Optike Moscot Bilik Originals

Syzet Billik vijnë tek ju, tashmë si dy forma në një të vetme. Pak më katrore dhe me cepa më të mprehtë, syzet Billik vijnë tek ju me bishta të fortë, të mbërthyer për të ruajtur formën dhe për t’u përshtatur me formën tuaj të fytyrës.

328.00

In stock
Compare
SKU: 1 Categories: ,

Share this product

Syze Optike Moscot Billik

Detajet e Produktit:

  • I punuar me material italian Acetate;
  • Të mbërthyera me dy vida të vogla të rrumbullakëta;
  • 3 mentesha të rrumbullakëta;
  • Tek bishtat është i gdhendur Marka e Moscot;

Përmasat:

  • Gjerësia e xhamit: 47 mm;
  • Gjerësia e skeletit: 140 mm;
  • Gjerësia e urës midis lenteve: 23 mm;
  • Gjatësia e bishtave: 145 mm;
  • Përmasa: Mesatare
Kalibri

47

Ngjyra

Kanelle

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze Optike Moscot Bilik Originals”

Newsletter