Shopping Cart

Syze Optike Etnia Barcelona Tesla Originals

Syzet Tesla vijnë tek ju me stilin perfekt. Nëse kërkoni për një palë syze që janë elegante, këto syze janë zgjedhja e duhur. Krijuar nga Etnia Barcelona, syzet mishërojnë ndërthurjen e artit, kulturës, trendet e fundit të modës dhe detajit të ngjyrave.

205.00

In stock
Compare
Categories: ,

Share this product

Syze Optike Etnia Barcelona Tesla Originals

Detajet e Produktit:

  • Të përbëra nga materiali metal, i lehtë dhe tepër rezistent;
  • Vijnë në formë drejtkëndore;
  • Forma mundëson mbulimin e plotë të pamjes;

Përmasat:

  • Gjerësia e lenteve: 55 mm
  • Ura mes lenteve: 19 mm
  • Gjerësia e skeletit: 146 mm
  • Gjatësia e bishtave: 149 mm
Kalibri

55

Ngjyra

Silver/ Blu

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze Optike Etnia Barcelona Tesla Originals”

Newsletter