Shopping Cart

Syze Optike Etnia Barcelona Reims Originals

Syzet Reims ofrojnë formën perfekte për të treguar elegancë, stil dhe për t’u dukur tërheqëse. Etnia Barcelona është krijuar si kombinim i detajit të ngjyrave, stililt, trendeve të fundit të modës, duke ndërthurur artin, kulturën dhe detajet.

209.00

In stock
Compare
Categories: ,

Share this product

Syze Optike Etnia Barcelona Reims Originals

Detajet e Produktit:

  • Të përbëra nga materiali metal, i lehtë dhe i qëndrueshëm;
  • Vijnë në formën Cat Eye (sy mace), për t’i dhënë elegancë formës së rrumbullakët;
  • Forma mundëson mbulimin e plotë të pamjes;

Përmasat:

  • Gjerësia e lenteve: 52 mm
  • Gjerësia e skeletit: 137 mm
  • Ura mes lenteve: 18 mm
  • Gjatësia e bishtave: 142 mm
  • Përmasa: Mesatare
Kalibri

52

Ngjyra

E kuqe/ Pink Gold

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze Optike Etnia Barcelona Reims Originals”

Newsletter