Shopping Cart

Syze Optike Etnia Barcelona Palms Inn Originals

Syzet Palms Inn sigurojnë stiin modern që ju kërkoni. Ndihuni bukur, me mjaft stil, falë skeletit fin dhe detajet e ngjyrave që bëjnë diferencën. Etnia Barcelona është krijuar falë artit, kulturës dhe stilit të ngjyrave.

199.00

In stock
Compare
Categories: ,

Share this product

Syze Optike Etnia Barcelona Palms Inn Originals

Detajet e Produktit:

  • Të përbëra nga materiali metal i lehtë dhe rezistent;
  • Vijnë në formë të rrumbullakët;
  • Forma mundëson mbulimin e plotë të pamjes;

Përmasat:

  • Gjerësia e lenteve: 49 mm
  • Ura mes lenteve: 20 mm
  • Gjerësia e skeletit: 134 mm
  • Gjatësia e bishtave: 148 mm
Kalibri

49

Ngjyra

Grey Metal/ E kuqe

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze Optike Etnia Barcelona Palms Inn Originals”

Newsletter