Shopping Cart

Syze Optike Etnia Barcelona Ottensen Vintage

Syzet Ottensen janë krijuar për ata që e duan stilin, të bukurën dhe detajet. Etnia Barcelona është krijuar si kombinim i kulturës, artit dhe mjeshtërisë së ngjyrave dhe detajeve.

175.00

In stock
Compare
Categories: ,

Share this product

Syze Optike Etnia Barcelona Ottensen Vintage

Detajet e Produktit:

  • Të përbëra nga materiali metal i qëndrueshëm;
  • Vijnë në formë gjeometrike;
  • Forma mundëson mbulimin e plotë të pamjes, skeleti vjen me përmasa të vogla për të ofruar elegancë;

Përmasat:

  • Gjerësia e lenteve: 50 mm
  • Ura mes lenteve: 20 mm
  • Gjatësia e bishtave: 145 mm
Kalibri

50

Ngjyra

Silver/ Blu

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze Optike Etnia Barcelona Ottensen Vintage”

Newsletter