Shopping Cart

Syze Optike Etnia Barcelona Meier Originals

Syzet Etnia Barcelona lahen me ngjyra të bukura duke tërhequr vëmendjen për mjeshtërinë e tyre mahnitëse. Etnia Barcelona është ngjyra, arti, kultura. Ajo pasqyron syzet mesdhetare, të pavarura dhe rebele, duke ndërthurur traditën me modernitetin, cilësine dhe inovacionin. Dhe është gjithashtu qyteti që na frymëzon: Barcelona. Syzet Meier vijnë tek ju me skeletin e hollë dhe të përshtatshëm me çdo formë të fytyrës, falë formës dhe detajeve të ngjyrave.

185.00

In stock
Compare
Categories: ,

Share this product

Syze Optike Etnia Barcelona Meier Originals

Detajet e Produktit:

  • Të përbëra nga materiali Acetate, duke ofruar përshtatshmëri dhe komoditet;
  • Vijnë në formë gjeometrike;
  • Forma mundëson mbulimin e plotë të pamjes;

Përmasat:

  • Gjerësia e lenteve: 55 mm
  • Ura mes lenteve: 15 mm
  • Gjerësia e skeletit: 139 mm
  • Gjatësia e bishtave: 142 mm
Kalibri

55

Ngjyra

Havana/ E zeze

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze Optike Etnia Barcelona Meier Originals”

Newsletter