Shopping Cart

Syze Optike Etnia Barcelona Brick Lane Vintage

Etnia Barcelona Brick Lane është një nga modelet më të njohura të syzeve optike. Ajo tërhoqi interesin dhe vëmendjen për shkak të veçorive dhe specifikimeve të saj unike. Forma gjeometrike i bën këto syze të duken bukur dhe me feminilitet. Materiali i përdorur siguron besueshmëri dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme.

169.00

In stock
Compare
Categories: ,

Share this product

Syze Optike Etnia Barcelona Brick Lane Vintage

Detajet e Produktit:

  • Të përbëra nga materiali metal, në stilin Vintage, Retro
  • Vijnë në formë gjeometrike;
  • Forma mundëson mbulimin e plotë të pamjes, me përmasa mesatare të skeletit;

Përmasat:

  • Gjerësia e lenteve: 55 mm
  • Ura mes lenteve: 16 mm
  • Gjatësia e bishtave: 145 mm
Kalibri

55

Ngjyra

Portokalli/ Havana

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze Optike Etnia Barcelona Brick Lane Vintage”

Newsletter