Shopping Cart

Syze Optike Etnia Barcelona Arizona Originals

Syzet Arizona Originals ju sigurojnë mbështetje maksimale të pamjes suaj. Forma gjeometrike i bën këto syze të ofrojnë elegancë dhe origjinalitet në stilin e ofruar. Materiali i përdorur siguron besueshmëri dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme.

192.00

In stock
Compare
Categories: ,

Share this product

Syze Optike Etnia Barcelona Arizona Originals

Detajet e produktit:

  • Të përbëra nga materiali Acetate;
  • Forma e syzeve vjen gjeometrike, duke siguruar mbulim të pamjes suaj dhe elegancë;
  • Tek bishtat është gdhendur modeli dhe kodi i ngjyrës;

Përmasat:

  • Ura midis lenteve: 17 mm
  • Gjerësia e skeletit: 141 mm
  • Gjatësia e bishtave: 142 mm
  • Përmasa: Të mëdha
Kalibri

55

Ngjyra

Blu/ Kafe

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze Optike Etnia Barcelona Arizona Originals”

Newsletter