Shopping Cart

Syze Dielli Moscot Vilda

Një stil që duket sapo të hyni në ambient, madje dhe para jush. Veshur nga njerëz të fortë, me stil dhe që dinë të ruajnë sharmin e tyre.

328.00

In stock
Compare
Categories: ,

Share this product

Syze Dielli Moscot Vilda

Detajet e produktit:

  • I punuar me material italian Acetate;
  • Të mbërthyera me tre vida të vogla të rrumbullakëta;
  • 5 mentesha të rrumbullakëta;
  • Lentet janë G- 15, në ngjyrë jeshile, duke absorbuar vetëm 15% të dritës.
  • Tek bishtat është i gdhendur Marka e Moscot;

Përmasat:

  • Gjerësia e xhamit: 48 mm;
  • Gjerësia e skeletit: 140 mm;
  • Gjerësia e urës mes lenteve: 22 mm;
  • Gjatësia e bishtave: 145 mm;
  • Përmasa: Mesatare
Kalibri

48

Ngjyra

E zeze

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze Dielli Moscot Vilda”

Newsletter