Shopping Cart

Syze Dielli Moscot Vantz

Nëse Lemtosh-i do të kishte një vëlla të vogël të zgjuar, ai do të quhej Vantz. Me format delikate, vida të vogla në formë diamanti dhe lojën e ngjyrave, Vantz- i përmban në vetvete ADN- në e Lemtosh- it, por me shpërthimin e tij.

349.00

In stock
Compare
Categories: ,

Share this product

Syze Dielli Moscot Vantz

Detajet e produktit:

  • I punuar me material italian Acetate;
  • Të mbërthyera me dy vida diamanti në pjesën e bishtave;
  • 3 mentesha të rrumbullakëta;
  • Lentet janë xhami G-15, në ngjyë jeshile, duke lejuar përthithjen e 15% të dritës;
  • Tek bishtat është i gdhendur Marka e Moscot;

Përmasat:

  • Gjerësia e xhamit: 50 mm;
  • Gjerësia e skeletit: 142 mm;
  • Gjerësia e urës mes lenteve: 21 mm;
  • Gjatësia e bishtave: 148 mm;
  • Përmasa: Të gjera
Kalibri

47, 50

Ngjyra

CITRON/TORTOISE, Brown/Bamboo

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze Dielli Moscot Vantz”

Newsletter