Shopping Cart

Syze Dielli Moscot Momza

I sigurt në vetvete dhe mjaft trazovaç, Jack ishte djali më pak i preferuar i lagjes. Me një zemër të mirë, Jack-u kishte një vullnet të fortë dhe ishte shumë i zgjuar, ama asnjëherë nuk e gjeje aty ku e lije. Duke patur emrin e një djali që duhet ta ruash me kujdes, me Momza- n do ta keni të  vështirë t’i hiqni sytë.

349.00

In stock
Compare
Categories: ,

Share this product

Syze Dielli Moscot Momza

Detajet e produktit:

  • I punuar me material italian Acetate;
  • Të mbërthyera me tre vida të vogla të rrumbullakëta në pjesën e përparme dhe në pjesën e bishtave;
  • 5 mentesha të rrumbullakëta;
  • Tek bishtat është i gdhendur Marka e Moscot;

Përmasat:

  • Gjerësia e xhamit: 46 mm;
  • Gjerësia e skeletit: 140 mm;
  • Gjerësia e urës mes lenteve: 23 mm;
  • Gjatësia e bishtave: 145 mm;
  • Përmasa: Mesatare
Kalibri

46, 49

Ngjyra

Kanelle

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze Dielli Moscot Momza”

Newsletter