Shopping Cart

Syze Dielli Moscot Lemtosh Cliptosh

Modeli i Moscot Lemtosh vjen tani tek ju, si me syze optike, gjithashtu dhe me mundësinë për lente për mbrojtje nga rrezet UV. Dy xhama në një palë syze!

150.00

In stock
Compare
Categories: ,

Share this product

Syze Dielli Moscot Lemtosh Cliptosh

Detajet e produktit:

  • I punuar me dorë, duke përdorur metal fleksibël;
  • Përmban kunja të forta, me mbështjellëse silikoni;
  • Janë shumë të lehta në peshë;
  • Lentet janë plastike, G-15, duke absorbuar vetëm 85% të dritës përtej lenteve.

Përmasat:

  • Gjerësia e xhamit: 49 mm;
  • Përmasa: Të gjera
Kalibri

49

Ngjyra

Ari

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze Dielli Moscot Lemtosh Cliptosh”

Newsletter