Shopping Cart

Syze Dielli Moscot Grunya

Nuk zgjidhni dot mes modeleve të tjera të Moscot, si: Nebb, Lemtosh apo Miltzen? Boll u përpoqët. Grunya është miksimi perfekt i këtyre të trejave. Mjafton thjesht t’i vendosni dhe të shkëlqeni.

328.00

In stock
Compare
SKU: Ott1 Categories: ,

Share this product

Syze Dielli Moscot Grunya

Detajet e produktit:

  • I punuar me material italian Acetate kombinuar me metal dhe dizajne unike për secilin model;
  • Të mbërthyera me tre vida të vogla të rrumbullakëta;
  • 7 mentesha të rrumbullakëta;
  • Tek bishtat është i gdhendur Marka e Moscot;
  • Lentet janë xham origjinal, G-15, duke absorbuar vetëm 85% të dritës përtej  lenteve.

Përmasat:

  • Gjerësia e xhamit: 47 mm;
  • Gjerësia e skeletit: 137 mm;
  • Gjerësia e urës mes lenteve: 23 mm;
  • Gjatësia e bishtave: 150 mm;
  • Përmasa: Të gjera
Kalibri

47

Ngjyra

E zeze

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze Dielli Moscot Grunya”

Newsletter