Shopping Cart

Syze Dielli Moscot Gelt

Nëse e doni modelin Lemtosh, me urën në formë çelësi dhe me vida në formë diamanti, por kërkoni një palë syze edhe më të mëdha dhe më të guximshme, Gelt-i është modeli fiks për ju.

328.00

In stock
Compare
Categories: ,

Share this product

Syze Dielli Moscot Gelt

Detajet e produktit:

  • I punuar me material italian Acetate;
  • Të mbërthyera me vida të vogla në formë diamanti;
  • 5 mentesha të rrumbullakëta;
  • Tek bishtat është i gdhendur Marka e Moscot;
  • Lentet janë xhami, G-15, në ngjyrë jeshile në gri, duke absorbuar vetëm 85% të dritës përtej  lenteve.

Përmasat:

  • Gjerësia e xhamit: 49 mm;
  • Gjerësia e skeletit: 140 mm;
  • Gjerësia e urës mes lenteve: 22 mm;
  • Gjatësia e bishtave: 145 mm;
  • Përmasa: Mesatare
Kalibri

49

Ngjyra

Kristal

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze Dielli Moscot Gelt”

Newsletter