Shopping Cart

Syze Dielli Moscot Fritz

Fritz ishte një djalë i sertë, pak i çuditshëm, një avokat me shumë prezencë. Edhe pse dukej i palëkundur dhe i ashpër në seanca gjyqësore, ai në të vërtetë ishte një djalë i mirë. I dizenjuar me fuqinë për të dhënë deklarata të , Fritz është forma e duhur.

328.00

In stock
Compare
Categories: ,

Share this product

Syze Dielli Moscot Fritz

Detajet e produktit:

  • I punuar me material italian Acetate;
  • Të mbërthyera me dy vida të vogla të rrumbullakëta;
  • 5 mentesha të rrumbullakëta;
  • Tek bishtat është i gdhendur Marka e Moscot;
  • Lentet janë xham, në ngjyrë jeshile Calibar

Përmasat:

  • Gjerësia e xhamit: 47 mm;
  • Gjerësia e skeletit: 138 mm;
  • Gjerësia e urës mes lenteve: 27 mm;
  • Gjatësia e bishtave: 148 mm;
  • Përmasa: Mesatare
Kalibri

44

Ngjyra

Butterscotch

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze Dielli Moscot Fritz”

Newsletter