Shopping Cart

Syze dielli Moscot BILIK ORIGINALS

Syzet Billik vijnë tek ju, tashmë si dy forma në një të vetme. Pak më katror dhe me cepa më të mprehtë, syzet Billik vijnë tek ju me bishta të fortë, të mbërthyer për të ruajtur formën dhe për t’u përshtatur me formën tuaj të fytyrës.

349.00

In stock
Compare
Categories: ,

Share this product

Syze dielli uniseks Moscot Billik

Detajet e Produktit:

  • I punuar me material italian Acetate;
  • Të mbërthyera me dy vida të vogla të rrumbullakëta;
  • 3 mentesha të rrumbullakëta;
  • Tek bishtat është i gdhendur Marka e Moscot;
  • Lentet janë xhami, në ngjyrë Jeshile Calibar;

Përmasat:

  • Gjerësia e xhamit: 47 mm;
  • Gjerësia e skeletit: 140 mm;
  • Gjerësia e urës midis lenteve: 27 mm;
  • Gjatësia e bishtave: 145 mm;
  • Përmasa: Mesatare
Kalibri

47, 50

Ngjyra

Kanelle

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze dielli Moscot BILIK ORIGINALS”

Newsletter