Shopping Cart

Syze Dielli Miltzen TT Originals

Miltzen- i me formë të rrumbullakët, me mbulim të plotë të pamjes është shfaqur si fillim në vitin 1930, Emri u vendos në nder të xhaxhait Heshy. që çuditërisht të gjithë e thërrisnin “Xhaxhi Miltzen” dhe ashtu ngeli… Ja ku e keni zonja dhe zotërinj…. MILTZEN!

449.00

In stock
Compare
Categories: ,

Share this product

Syze Dielli Miltzen TT Originals

Detajet e produktit:

  • I punuar me material italian Acetate;
  • Të mbërthyera me vida të vogla të rrumbullakëta;
  • 3 mentesha të rrumbullakëta;
  • Tek bishtat është i gdhendur Marka e Moscot;

Përmasat:

  • Gjerësia e xhamit: 46 mm;
  • Gjerësia e skeletit: 135 mm;
  • Gjerësia e urës mes lenteve: 22 mm;
  • Gjatësia e bishtave: 145 mm;
  • Përmasa: Mesatare
Kalibri

46

Ngjyra

E zeze mat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze Dielli Miltzen TT Originals”

Newsletter