Shopping Cart

Syze Dielli Moscot Loren Spirit

Loren Spirit është sharmant dhe i sofistikuar. Imiton ndjesinë e origjinalitetit duke përfshirë një look tërësisht të ri dhe të ndryshuar. Quajeni elegancë nëse doni!

349.00

In stock
Compare
Categories: ,

Share this product

Syze Dielli Moscot Loren Spirit

Detajet e Produktit:

  • Të punuara me dorë nga materiali italian Acetate me dizajne unike për secilin model;
  • Të mbërthyera me dy vida të rrumbullakëta në pjesën e përparme dhe tek bishtat;
  • 3 mentesha të rrumbullakëta;
  •  Lentet janë CR-39 në ngjyrë jeshile;

Përmasat:

  • Gjerësia e xhamit: 49 mm;
  • Gjerësia e skeletit: 137 mm;
  • Gjerësia e urës mes lenteve: 20 mm;
  • Gjatësia e bishtave: 145 mm;
  • Përmasa: Mesatare
Kalibri

49

Ngjyra

Havana

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Syze Dielli Moscot Loren Spirit”

Newsletter