Shopping Cart

Unisex

Showing 1–12 of 27 results

Syze Optike Etnia Barcelona Belgravia Vintage

175.00

Etnia Barcelona Belgravia është një nga modelet më të njohura të syzeve optike. Ajo tërhoqi interesin dhe vëmendjen e blerësve për shkak të veçorive dhe specifikimeve të saj unike. Forma ovale i bën këto syze të duken elegante dhe plot stil. Materiali i përdorur siguron besueshmëri dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme.

Syze Optike Etnia Barcelona Davis Vintage

185.00

Krijuar nga njerëz me mendje të shkëlqyer dhe me stil në trendet e reja të modës, syzet Davis paraqesin dizajnin e mrekullueshëm. Forma pilot e këtyre syzeve është krijuar nga metali më i mirë, i cili është një material i lehtë, por i qëndrueshëm. Si rezultat, syzet janë të lehta, të forta, hipoalergjike dhe të qëndrueshme në kohë.

Syze Optike Etnia Barcelona Jordaan Vintage

169.00

Etnia Barcelona Jordaan është një nga stilet më elegante të syzeve optike. Ajo tërheq vëmendje për shkak të detajeve të saj unike. Forma ovale i bën këto syze të duken bukur tek të gjithë. Materiali i përdorur siguron besueshmëri dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme. Përmirësoni stilin tuaj, blini syzet në versionin më modern.

Syze Optike Etnia Barcelona Le Marais II Vintage

189.00

Syzet Etnia Barcelona lahen me ngjyra të bukura duke tërhequr vëmendjen për mjeshtërinë e tyre mahnitëse. Etnia Barcelona është ngjyra, arti, kultura. Ajo është firma e syzeve mesdhetare, e pavarur dhe rebele, duke ndërthurur traditën me modernitetin, cilësinë dhe inovacionin. Dhe është gjithashtu qyteti që na frymëzon: Barcelona. Me syzet Le Marais ju do të ndieni stilin, detajet e përdorura dhe elegancën që në momentin që i vendosni.

Syze Optike Etnia Barcelona Le Marais II Vintage

175.00

Syzet Etnia Barcelona lahen me ngjyra të bukura duke tërhequr vëmendjen për mjeshtërinë e tyre mahnitëse. Etnia Barcelona është ngjyra, arti, kultura. Ajo është firma e syzeve mesdhetare, e pavarur dhe rebele, duke ndërthurur traditën me modernitetin, cilësinë dhe inovacionin. Dhe është gjithashtu qyteti që na frymëzon: Barcelona. Me syzet Le Marais ju do të ndieni stilin, detajet e përdorura dhe elegancën që në momentin që i vendosni.

Syze Optike Etnia Barcelona Le Marais II Vintage

185.00

Syzet Etnia Barcelona lahen me ngjyra të bukura duke tërhequr vëmendjen për mjeshtërinë e tyre mahnitëse. Etnia Barcelona është ngjyra, arti, kultura. Ajo është firma e syzeve mesdhetare, e pavarur dhe rebele, duke ndërthurur traditën me modernitetin, cilësinë dhe inovacionin. Dhe është gjithashtu qyteti që na frymëzon: Barcelona. Me syzet Le Marais ju do të ndieni stilin, detajet e përdorura dhe elegancën që në momentin që i vendosni.

Syze Optike Etnia Barcelona Ottensen Vintage

175.00

Syzet Ottensen janë krijuar për ata që e duan stilin, të bukurën dhe detajet. Etnia Barcelona është krijuar si kombinim i kulturës, artit dhe mjeshtërisë së ngjyrave dhe detajeve.

Syze Optike Etnia Barcelona Palms Inn Originals

189.00

Syzet Palms Inn sigurojnë stiin modern që ju kërkoni. Ndihuni bukur, me mjaft stil, falë skeletit fin dhe detajet e ngjyrave që bëjnë diferencën. Etnia Barcelona është krijuar falë artit, kulturës dhe stilit të ngjyrave.

Syze Optike Etnia Barcelona Palms Inn Originals

199.00

Syzet Palms Inn sigurojnë stiin modern që ju kërkoni. Ndihuni bukur, me mjaft stil, falë skeletit fin dhe detajet e ngjyrave që bëjnë diferencën. Etnia Barcelona është krijuar falë artit, kulturës dhe stilit të ngjyrave.

Syze Optike Etnia Barcelona Pearl District II Vintage

159.00

Syzet Pearl District II vijnë tek ju me formën perfekte për stil, pamje të bukur dhe finesë. Etnia Barcelona është krijuar në ndërthurje të stilit, modernitetit, trendeve të fundit të modës, artit, kulturës dhe detajit në ngjyra.

Syze Optike Etnia Barcelona Richard Originals

175.00

Syzet Richard vijnë tek ju me stilin perfekt. Nëse kërkoni për një palë syze që kombinohen lehtësisht dhe janë elegante, këto syze janë zgjedhja e duhur. Krijuar nga Etnia Barcelona, syzet mishërojnë ndërthurjen e artit, kulturës, trendet e fundit të modës dhe detajit të ngjyrave.

Syze Optike Etnia Barcelona Tesla Originals

205.00

Syzet Tesla vijnë tek ju me stilin perfekt. Nëse kërkoni për një palë syze që janë elegante, këto syze janë zgjedhja e duhur. Krijuar nga Etnia Barcelona, syzet mishërojnë ndërthurjen e artit, kulturës, trendet e fundit të modës dhe detajit të ngjyrave.

Newsletter