Shopping Cart

Syze Optike

Showing 61–64 of 64 results

Syze Optike Moscot Lemtosh Smart

328.80

Moscot është gjenerata e pestë e trashëgimisë së markave të syzeve optike me më tepër se 100 vite ekspertizë në syzet optike. Modeli Lemtosh i ka rezistuar kohës me dizajnin ikonë dhe sot akoma vazhdon trashëgiminë. Lemtosh- i klasik i rrumbullakët ka shërbyer si modeli primar për brezat e intelektualëve, artistëve dhe autorëve krijues, të zhytur në mendime dhe me shpirt të lirë.

Syze Optike Moscot Pupik

359.00

Sa herë që merr pushimet, Xhaxhi Heshy- it i pëlqen të luajë me kuaj në Delancey. Gjithmonë një fans i formës së rrumbullakët të syzeve, ne vëmë bast se Pupik do të jetë zgjedhja fituese e Xhaxha Heshy-t.

Syze Optike Moscot Zev

328.80

Inspiruar nga Shërbimet Publike Shëndetësore të Anglisë, “Poor Boy” në vitin 1960, Zev e mori emrin në nder të kushëririt dhe fqinjit avokat të Gjyshit Sol, Zeyfer Braunstein (shkurt Zev, i cili mbante këtë model të zgjuar, energjik, kur donte që të dukej sa më mirë, për të shpëtuar fqinjët kur i kishin punët keq.

Syze Optike Moscot Zev

295.00

Inspiruar nga Shërbimet Publike Shëndetësore të Anglisë, “Poor Boy” në vitin 1960, Zev e mori emrin në nder të kushëririt dhe fqinjit avokat të Gjyshit Sol, Zeyfer Braunstein (shkurt Zev, i cili mbante këtë model të zgjuar, energjik, kur donte që të dukej sa më mirë, për të shpëtuar fqinjët kur i kishin punët keq.

Newsletter