Shopping Cart

Syze Optike

Showing 49–60 of 64 results

Syze Optike Etnia Barcelona Whitney Originals

189.00

Syzet Whitney vijnë tek ju me stilin perfekt. Nëse kërkoni për një palë syze që kombinohen lehtësisht dhe janë elegante, këto syze janë zgjedhja e duhur. Krijuar nga Etnia Barcelona, syzet mishërojnë ndërthurjen e artit, kulturës, trendet e fundit të modës dhe detajit të ngjyrave.

Syze Optike Etnia Barcelona Yucatan Originals

192.00

Syzet  Yucatan vijnë tek ju me stilin perfekt. Nëse kërkoni për një palë syze që kombinohen lehtësisht dhe janë elegante, këto syze janë zgjedhja e duhur. Krijuar nga Etnia Barcelona, syzet mishërojnë ndërthurjen e artit, kulturës, trendet e fundit të modës dhe detajit të ngjyrave.

Syze Optike Miltzen Original

328.00

Miltzen- i me formë të rrumbullakët, me mbulim të plotë të pamjes është shfaqur si fillim në vitin 1930, Emri u vendos në nder të xhaxhait Heshy. që çuditërisht të gjithë e thërrisnin “Xhaxhi Miltzen” dhe ashtu ngeli… Ja ku e keni zonja dhe zotërinj…. MILTZEN!

Syze Optike Miltzen Original

328.80

Miltzen- i me formë të rrumbullakët, me mbulim të plotë të pamjes është shfaqur si fillim në vitin 1930, Emri u vendos në nder të xhaxhait Heshy. që çuditërisht të gjithë e thërrisnin “Xhaxhi Miltzen” dhe ashtu ngeli… Ja ku e keni zonja dhe zotërinj…. MILTZEN!

Syze Optike Miltzen Original

300.00

Miltzen- i me formë të rrumbullakët, me mbulim të plotë të pamjes është shfaqur si fillim në vitin 1930, Emri u vendos në nder të xhaxhait Heshy. që çuditërisht të gjithë e thërrisnin “Xhaxhi Miltzen” dhe ashtu ngeli… Ja ku e keni zonja dhe zotërinj…. MILTZEN!

Syze Optike Moscot Bilik Originals

328.00

Syzet Billik vijnë tek ju, tashmë si dy forma në një të vetme. Pak më katrore dhe me cepa më të mprehtë, syzet Billik vijnë tek ju me bishta të fortë, të mbërthyer për të ruajtur formën dhe për t’u përshtatur me formën tuaj të fytyrës.

Syze Optike Moscot Genug

349.00

“Genug-u është Genug” deklaron çdo ditë xhaxhai Heshey në orën 20:00 kur mbyll dyqanin. Por, kur bëhet fjalë për Lemtosh, nuk ka kohë të mbylljes, kështu që Zack Moscot nisi punën për të krijuar binjakun, duke përdorur një siluetë besnike ndaj linjave të pastra të përjetshme të Lemtosh-it. Jemi plotësisht të sigurt se nuk do të ngopeni kurrë me Genug!

Syze Optike Moscot Genug

339.00

“Genug-u është Genug” deklaron çdo ditë xhaxhai Heshey në orën 20:00 kur mbyll dyqanin. Por, kur bëhet fjalë për Lemtosh, nuk ka kohë të mbylljes, kështu që Zack Moscot nisi punën për të krijuar binjakun, duke përdorur një siluetë besnike ndaj linjave të pastra të përjetshme të Lemtosh-it. Jemi plotësisht të sigurt se nuk do të ngopeni kurrë me Genug!

Syze Optike Moscot Gittel

369.00

Gittel jo vetëm që ishte një rrobaqepëse e shkëlqyer, por edhe një grua shumë e dashur, e cila e njihte shumë mirë gjyshin Sol. Duke qenë me vite ngjitur me dyqanin e saj, Sol-i mësonte nga ekspertiza e saj në qepjen e këmishave. Ajo i kushtonte rëndësi detajeve dhe njihej gjithmonë për spektaklin që i bënte formave të rrumbullakëta. Hej Glittel, faleminderit që e bëre Sol-in të duket kaq i mprehtë. Kjo është për ty!

Syze Optike Moscot Golda

349.00

Tezja Rosie ishte rrëzëllitëse dhe gjithmonë shihte anën e mirë të sfidave të jetës. Optimizmi i saj kishte aq shumë ndikim tek të tjerët, saqë dhe familja e saj përherë mundohej ta shihte jetën përmes syzeve me ngjyra të Rosie-s. Ashtu si dashamirësia dhe zemra e mirë e teze Rosie-t, ndjeshmëria e këtij dizajni të syzeve është ari i pastër.

Syze Optike Moscot Lemtosh

328.80

Moscot është gjenerata e pestë e trashëgimisë së markave të syzeve optike me më tepër se 100 vite ekspertizë në syzet optike. Modeli Lemtosh i ka rezistuar kohës me dizajnin ikonë dhe sot akoma vazhdon trashëgiminë. Lemtosh- i klasik i rrumbullakët ka shërbyer si modeli primar për brezat e intelektualëve, artistëve dhe autorëve krijues, të zhytur në mendime dhe me shpirt të lirë.

Syze Optike Moscot Lemtosh

420.00

Moscot është gjenerata e pestë e trashëgimisë së markave të syzeve optike me më tepër se 100 vite ekspertizë në syzet optike. Modeli Lemtosh i ka rezistuar kohës me dizajnin ikonë dhe sot akoma vazhdon trashëgiminë. Lemtosh- i klasik i rrumbullakët ka shërbyer si modeli primar për brezat e intelektualëve, artistëve dhe autorëve krijues, të zhytur në mendime dhe me shpirt të lirë.

Newsletter