Shopping Cart

Syze Optike

Showing 25–36 of 64 results

Syze Optike Etnia Barcelona Le Marais II Vintage

175.00

Syzet Etnia Barcelona lahen me ngjyra të bukura duke tërhequr vëmendjen për mjeshtërinë e tyre mahnitëse. Etnia Barcelona është ngjyra, arti, kultura. Ajo është firma e syzeve mesdhetare, e pavarur dhe rebele, duke ndërthurur traditën me modernitetin, cilësinë dhe inovacionin. Dhe është gjithashtu qyteti që na frymëzon: Barcelona. Me syzet Le Marais ju do të ndieni stilin, detajet e përdorura dhe elegancën që në momentin që i vendosni.

Syze Optike Etnia Barcelona Le Marais II Vintage

185.00

Syzet Etnia Barcelona lahen me ngjyra të bukura duke tërhequr vëmendjen për mjeshtërinë e tyre mahnitëse. Etnia Barcelona është ngjyra, arti, kultura. Ajo është firma e syzeve mesdhetare, e pavarur dhe rebele, duke ndërthurur traditën me modernitetin, cilësinë dhe inovacionin. Dhe është gjithashtu qyteti që na frymëzon: Barcelona. Me syzet Le Marais ju do të ndieni stilin, detajet e përdorura dhe elegancën që në momentin që i vendosni.

Syze Optike Etnia Barcelona Lone Star Originals

199.00

Syzet Etnia Barcelona lahen me ngjyra të bukura duke tërhequr vëmendjen për mjeshtërinë e tyre mahnitëse. Etnia Barcelona është ngjyra, arti, kultura. Ajo ofron syzet e stilit mesdhetar, të pavarur dhe rebel, ndërthurje e traditës dhe modernitetit, cilësisë dhe inovacionit. Dhe është gjithashtu qyteti që na frymëzon: Barcelona. Syzet Lone Star vijnë me skelet të hollë, që bashkuar me formën pilot dhe detajet e ngjyrave bën diferencën.

Syze Optike Etnia Barcelona Malbork Originals

195.00

Syzet Etnia Barcelona lahen me ngjyra të bukura duke tërhequr vëmendjen për mjeshtërinë e tyre mahnitëse. Etnia Barcelona është ngjyra, arti, kultura. Ajo është pasqyrim i syzeve mesdhetare, të pavarura dhe rebele, ndërthurje e traditës dhe modernitetit, cilësisë dhe inovacionit. Dhe është gjithashtu qyteti që na frymëzon: Barcelona. Syzet Malbork ju ofrojnë pamjen elegante, të pashme dhe mjaft tërheqëse. Detajet dhe ngjyrat janë lehtësisht të kombinueshme.

Syze Optike Etnia Barcelona Meier Originals

185.00

Syzet Etnia Barcelona lahen me ngjyra të bukura duke tërhequr vëmendjen për mjeshtërinë e tyre mahnitëse. Etnia Barcelona është ngjyra, arti, kultura. Ajo pasqyron syzet mesdhetare, të pavarura dhe rebele, duke ndërthurur traditën me modernitetin, cilësine dhe inovacionin. Dhe është gjithashtu qyteti që na frymëzon: Barcelona. Syzet Meier vijnë tek ju me skeletin e hollë dhe të përshtatshëm me çdo formë të fytyrës, falë formës dhe detajeve të ngjyrave.

Syze Optike Etnia Barcelona Oliver Originals

189.00

 

Syzet Etnia Barcelona lahen me ngjyra të bukura duke tërhequr vëmendjen për mjeshtërinë e tyre mahnitëse. Etnia Barcelona është ngjyra, arti, kultura. Ajo ndërthur syzet e stilit mesdhetar, të pavarur dhe rebel. Ndërthur traditën me modernitetin, cilësinë dhe inovacionin. Dhe është gjithashtu qyteti që na frymëzon: Barcelona. Syzet Oliver janë të përshtatshme për të gjithë ata që e duan elegancën dhe detajin.

Syze Optike Etnia Barcelona Oliver Originals

199.00

Syzet Etnia Barcelona lahen me ngjyra të bukura duke tërhequr vëmendjen për mjeshtërinë e tyre mahnitëse. Etnia Barcelona është ngjyra, arti, kultura. Ajo ndërthur syzet e stilit mesdhetar, të pavarur dhe rebel. Ndërthur traditën me modernitetin, cilësinë dhe inovacionin. Dhe është gjithashtu qyteti që na frymëzon: Barcelona. Syzet Oliver janë të përshtatshme për të gjithë ata që e duan elegancën dhe detajin.

Syze Optike Etnia Barcelona Orchid Originals

189.00

Ky model është pjesë e koleksionit të vitit 2020 të markës spanjolle Etnia Barcelona. Kjo markë e pavarur ka hyrë në botën e optikës, kulturës dhe artit. Ajo është diferencuar nga markat e tjera falë detajeve dhe formave që pasqyrojnë cilësinë, elegancën dhe stilin. Këto syze janë lehtësisht të kombinueshme.

Syze Optike Etnia Barcelona Ottensen Vintage

175.00

Syzet Ottensen janë krijuar për ata që e duan stilin, të bukurën dhe detajet. Etnia Barcelona është krijuar si kombinim i kulturës, artit dhe mjeshtërisë së ngjyrave dhe detajeve.

Syze Optike Etnia Barcelona Palms Inn Originals

189.00

Syzet Palms Inn sigurojnë stiin modern që ju kërkoni. Ndihuni bukur, me mjaft stil, falë skeletit fin dhe detajet e ngjyrave që bëjnë diferencën. Etnia Barcelona është krijuar falë artit, kulturës dhe stilit të ngjyrave.

Syze Optike Etnia Barcelona Palms Inn Originals

199.00

Syzet Palms Inn sigurojnë stiin modern që ju kërkoni. Ndihuni bukur, me mjaft stil, falë skeletit fin dhe detajet e ngjyrave që bëjnë diferencën. Etnia Barcelona është krijuar falë artit, kulturës dhe stilit të ngjyrave.

Syze Optike Etnia Barcelona Pearl District II Vintage

159.00

Syzet Pearl District II vijnë tek ju me formën perfekte për stil, pamje të bukur dhe finesë. Etnia Barcelona është krijuar në ndërthurje të stilit, modernitetit, trendeve të fundit të modës, artit, kulturës dhe detajit në ngjyra.

Newsletter