Shopping Cart

Syze Optike

Showing 13–24 of 64 results

Syze Optike Etnia Barcelona Davis Vintage

185.00

Krijuar nga njerëz me mendje të shkëlqyer dhe me stil në trendet e reja të modës, syzet Davis paraqesin dizajnin e mrekullueshëm. Forma pilot e këtyre syzeve është krijuar nga metali më i mirë, i cili është një material i lehtë, por i qëndrueshëm. Si rezultat, syzet janë të lehta, të forta, hipoalergjike dhe të qëndrueshme në kohë.

Syze Optike Etnia Barcelona Edith Originals

205.00

Krijuar nga njerëz me mendje të shkëlqyer dhe me stil në trendet e reja të modës, syzet Edith paraqesin këtë dizajnin e shkëlqyer për funksionalitetin perfekt. Skeleti në formë drejtkëndore i këtyre syzeve është krijuar nga metali më i mirë, i cili është një material i lehtë, por i qëndrueshëm. Si rezultat, syzet janë të lehta, të forta, hipoalergjike dhe afatgjata.

Syze Optike Etnia Barcelona Edith Originals

195.00

Krijuar nga njerëz me mendje të shkëlqyer dhe me stil në trendet e reja të modës, syzet Edith paraqesin këtë dizajnin e shkëlqyer për funksionalitetin perfekt. Skeleti në formë drejtkëndore i këtyre syzeve është krijuar nga metali më i mirë, i cili është një material i lehtë, por i qëndrueshëm. Si rezultat, syzet janë të lehta, të forta, hipoalergjike dhe afatgjata.

Syze Optike Etnia Barcelona Etosha Originals

189.00

Krijuar duke kombinuar trendet e fundit të modës, syzet Etosha ofrojnë dizajne mahnitëse. Ato janë krijuar nga materiali Acetate me cilësi të lartë për të siguruar forcë dhe rehati.

Syze Optike Etnia Barcelona Fiordland Originals

195.00

Dukuni bukur dhe me stil me syzet Etnia Fiordland. Krijuar me mjeshtëri me format dhe ngjyrat të kombinueshme me të gjitha format e fytyrës.

Syze Optike Etnia Barcelona Jasmund Originals

198.00

Syzet Jasmund janë krijuar për ata që e njohin stilin, eleganën dhe të bukurën. Kombinuar me formën drejtkëndore, këto syze ofrojnë stilin perfekt për ata që e duan të bukurën.

Syze Optike Etnia Barcelona Jordaan Vintage

169.00

Etnia Barcelona Jordaan është një nga stilet më elegante të syzeve optike. Ajo tërheq vëmendje për shkak të detajeve të saj unike. Forma ovale i bën këto syze të duken bukur tek të gjithë. Materiali i përdorur siguron besueshmëri dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme. Përmirësoni stilin tuaj, blini syzet në versionin më modern.

Syze Optike Etnia Barcelona Jorn Originals

195.00

Krijuar nga njerëz që i njohin trendet e fundit të modës, syzet Jorn shfaqin dizajnin e duhur në formën e kërkuar. Kornizat drejtkëndore të këtyre syzeve Etnia janë bërë nga materiali më i mirë, i lehtë, por i qëndrueshëm. Si rezultat, syzet janë të lehta, të forta, hipoalergjike dhe që i rezistojnë kohës.

Syze Optike Etnia Barcelona Kallio II Vintage

159.00

Syzet Kallio II vijnë tani tek ju në formën e duhur për ata që duan të duken bukur. Forma katrore u ofron këtyre syzeve stilin e dëshiruar nga ju dhe thjeshtësinë e kërkuar. Bashkojini stilit tuaj detajet e këtyre syzeve.

Syze Optike Etnia Barcelona Kreuzberg II Vintage

159.00

Ofrojini vetes një palë syze Kreuzberg. Ato përbëhen nga materiali më i mirë, ku ndërthuret detaji me formën dhe përmasat. Syzet vijnë të lehta, të qëndrueshme dhe me mjaft stil falë formës së rrumbullakët.

Syze Optike Etnia Barcelona Las Dunas Originals

189.00

Syzet Las Dunas vijnë tek ju me formën e duhur për një stil elegant dhe mjaft komod. Skeleti i hollë dhe përmasat me formën katrore sigurojnë lehtësi dhe qëndrueshmëri.

Syze Optike Etnia Barcelona Le Marais II Vintage

189.00

Syzet Etnia Barcelona lahen me ngjyra të bukura duke tërhequr vëmendjen për mjeshtërinë e tyre mahnitëse. Etnia Barcelona është ngjyra, arti, kultura. Ajo është firma e syzeve mesdhetare, e pavarur dhe rebele, duke ndërthurur traditën me modernitetin, cilësinë dhe inovacionin. Dhe është gjithashtu qyteti që na frymëzon: Barcelona. Me syzet Le Marais ju do të ndieni stilin, detajet e përdorura dhe elegancën që në momentin që i vendosni.

Newsletter