Shopping Cart

Meshkuj

Showing 1–12 of 13 results

Syze optike Apache Original

198.00

Shprehni origjinalitetin tuaj duke zotëruar një palë syze optike Etnia Barcelona. Komoditeti i siguruar është maksimal dhe me këto syze ju do të provoni prakticitetin kombinuar me trendet e fundit të modës.

Syze Optike Etnia Barcelona Arizona Originals

192.00

Syzet Arizona Originals ju sigurojnë mbështetje maksimale të pamjes suaj. Forma gjeometrike i bën këto syze të ofrojnë elegancë dhe origjinalitet në stilin e ofruar. Materiali i përdorur siguron besueshmëri dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme.

Syze Optike Etnia Barcelona Jasmund Originals

198.00

Syzet Jasmund janë krijuar për ata që e njohin stilin, eleganën dhe të bukurën. Kombinuar me formën drejtkëndore, këto syze ofrojnë stilin perfekt për ata që e duan të bukurën.

Syze Optike Etnia Barcelona Jorn Originals

195.00

Krijuar nga njerëz që i njohin trendet e fundit të modës, syzet Jorn shfaqin dizajnin e duhur në formën e kërkuar. Kornizat drejtkëndore të këtyre syzeve Etnia janë bërë nga materiali më i mirë, i lehtë, por i qëndrueshëm. Si rezultat, syzet janë të lehta, të forta, hipoalergjike dhe që i rezistojnë kohës.

Syze Optike Etnia Barcelona Kallio II Vintage

159.00

Syzet Kallio II vijnë tani tek ju në formën e duhur për ata që duan të duken bukur. Forma katrore u ofron këtyre syzeve stilin e dëshiruar nga ju dhe thjeshtësinë e kërkuar. Bashkojini stilit tuaj detajet e këtyre syzeve.

Syze Optike Etnia Barcelona Las Dunas Originals

189.00

Syzet Las Dunas vijnë tek ju me formën e duhur për një stil elegant dhe mjaft komod. Skeleti i hollë dhe përmasat me formën katrore sigurojnë lehtësi dhe qëndrueshmëri.

Syze Optike Etnia Barcelona Lone Star Originals

199.00

Syzet Etnia Barcelona lahen me ngjyra të bukura duke tërhequr vëmendjen për mjeshtërinë e tyre mahnitëse. Etnia Barcelona është ngjyra, arti, kultura. Ajo ofron syzet e stilit mesdhetar, të pavarur dhe rebel, ndërthurje e traditës dhe modernitetit, cilësisë dhe inovacionit. Dhe është gjithashtu qyteti që na frymëzon: Barcelona. Syzet Lone Star vijnë me skelet të hollë, që bashkuar me formën pilot dhe detajet e ngjyrave bën diferencën.

Syze Optike Etnia Barcelona Meier Originals

185.00

Syzet Etnia Barcelona lahen me ngjyra të bukura duke tërhequr vëmendjen për mjeshtërinë e tyre mahnitëse. Etnia Barcelona është ngjyra, arti, kultura. Ajo pasqyron syzet mesdhetare, të pavarura dhe rebele, duke ndërthurur traditën me modernitetin, cilësine dhe inovacionin. Dhe është gjithashtu qyteti që na frymëzon: Barcelona. Syzet Meier vijnë tek ju me skeletin e hollë dhe të përshtatshëm me çdo formë të fytyrës, falë formës dhe detajeve të ngjyrave.

Syze Optike Etnia Barcelona Oliver Originals

189.00

 

Syzet Etnia Barcelona lahen me ngjyra të bukura duke tërhequr vëmendjen për mjeshtërinë e tyre mahnitëse. Etnia Barcelona është ngjyra, arti, kultura. Ajo ndërthur syzet e stilit mesdhetar, të pavarur dhe rebel. Ndërthur traditën me modernitetin, cilësinë dhe inovacionin. Dhe është gjithashtu qyteti që na frymëzon: Barcelona. Syzet Oliver janë të përshtatshme për të gjithë ata që e duan elegancën dhe detajin.

Syze Optike Etnia Barcelona Oliver Originals

199.00

Syzet Etnia Barcelona lahen me ngjyra të bukura duke tërhequr vëmendjen për mjeshtërinë e tyre mahnitëse. Etnia Barcelona është ngjyra, arti, kultura. Ajo ndërthur syzet e stilit mesdhetar, të pavarur dhe rebel. Ndërthur traditën me modernitetin, cilësinë dhe inovacionin. Dhe është gjithashtu qyteti që na frymëzon: Barcelona. Syzet Oliver janë të përshtatshme për të gjithë ata që e duan elegancën dhe detajin.

Syze Optike Etnia Barcelona Robert Originals

189.00

Syzet Robert vijnë tek ju me stilin perfekt. Nëse kërkoni për një palë syze që kombinohen lehtësisht dhe janë elegante, këto syze janë zgjedhja e duhur. Krijuar nga Etnia Barcelona, syzet mishërojnë ndërthurjen e artit, kulturës, trendet e fundit të modës dhe detajit të ngjyrave.

Syze Optike Etnia Barcelona Robert Originals

199.00

Syzet Robert vijnë tek ju me stilin perfekt. Nëse kërkoni për një palë syze që kombinohen lehtësisht dhe janë elegante, këto syze janë zgjedhja e duhur. Krijuar nga Etnia Barcelona, syzet mishërojnë ndërthurjen e artit, kulturës, trendet e fundit të modës dhe detajit të ngjyrave.

Newsletter