Shopping Cart

Femra

Showing 1–12 of 23 results

Syze Optike Etnia Barcelona Arezzo Originals

198.00

Etnia Barcelona AREZZO është një nga stilet më të njohura të syzeve optike. Ajo tërhoqi interesin dhe vëmendjen e blerësve për shkak të veçorive dhe specifikave të saj unike. Forma ovale i bën këto syze të shkëlqejnë tek të gjithë ata që i vendosin. Materiali i përdorur siguron besueshmëri dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme.

Syze Optike Etnia Barcelona Asinara Originals

192.00

Krijuar duke u kombinuar me trendet e modës, syzet Asinara ofrojnë dizajne mahnitëse. Ato janë krijuar nga materiali me cilësi të lartë për të siguruar forcë dhe rehati. Ndihuni komod dhe me stil duke mbajtur syzet Asinara!

Syze Optike Etnia Barcelona Auxonne Originals

209.00

Duke ofruar një gamë të gjerë të dizenjove fantastike dhe të çuditshme, syzet Etnia Barcelona janë një mënyrë e mirë për të arritur stilin dhe pamjen perfekte. Krijuar nga njerëz me mendje të shkëlqyer dhe me stil në industrinë e modës, syzet Auxonne paraqesin dizajnin absolut.

Syze Optike Etnia Barcelona Brick Lane Vintage

169.00

Etnia Barcelona Brick Lane është një nga modelet më të njohura të syzeve optike. Ajo tërhoqi interesin dhe vëmendjen për shkak të veçorive dhe specifikimeve të saj unike. Forma gjeometrike i bën këto syze të duken bukur dhe me feminilitet. Materiali i përdorur siguron besueshmëri dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme.

Syze Optike Etnia Barcelona Chagall Vintage

189.00

Shprehni origjinalitetin tuaj me syzet optike Etnia Barcelona Chagall. Ardhur tek ju në përmasat dhe formën e duhur për komforditet, elegancë dhe stil.

Syze Optike Etnia Barcelona Coco Originals

192.00

Ndihuni me stil dhe në rehati të plotë me syzet Coco nga Etnia Barcelona. Forma e tyre ju mundëson përshtatje me fytyrën tuaj dhe komoditet të dëshiruar.

Syze Optike Etnia Barcelona Cocora Originals

185.00

Krijuar nga njerëz me mendje të shkëlqyer dhe me stil në trendet më të fundit të modës, syzet Cocora paraqesin dizajnin e mrekullueshëm. Forma Cat Eye është krijuar nga metali më i mirë, një material i lehtë, por i qëndrueshëm. Si rezultat, syzet janë të lehta, të forta, hipoalergjike dhe që i rezistojnë kohës.

Syze Optike Etnia Barcelona Cocora Originals

189.00

Krijuar nga njerëz me mendje të shkëlqyer dhe me stil në trendet më të fundit të modës, syzet Cocora paraqesin dizajnin e mrekullueshëm. Forma Cat Eye është krijuar nga metali më i mirë, një material i lehtë, por i qëndrueshëm. Si rezultat, syzet janë të lehta, të forta, hipoalergjike dhe që i rezistojnë kohës.

Syze Optike Etnia Barcelona Edith Originals

205.00

Krijuar nga njerëz me mendje të shkëlqyer dhe me stil në trendet e reja të modës, syzet Edith paraqesin këtë dizajnin e shkëlqyer për funksionalitetin perfekt. Skeleti në formë drejtkëndore i këtyre syzeve është krijuar nga metali më i mirë, i cili është një material i lehtë, por i qëndrueshëm. Si rezultat, syzet janë të lehta, të forta, hipoalergjike dhe afatgjata.

Syze Optike Etnia Barcelona Edith Originals

195.00

Krijuar nga njerëz me mendje të shkëlqyer dhe me stil në trendet e reja të modës, syzet Edith paraqesin këtë dizajnin e shkëlqyer për funksionalitetin perfekt. Skeleti në formë drejtkëndore i këtyre syzeve është krijuar nga metali më i mirë, i cili është një material i lehtë, por i qëndrueshëm. Si rezultat, syzet janë të lehta, të forta, hipoalergjike dhe afatgjata.

Syze Optike Etnia Barcelona Etosha Originals

189.00

Krijuar duke kombinuar trendet e fundit të modës, syzet Etosha ofrojnë dizajne mahnitëse. Ato janë krijuar nga materiali Acetate me cilësi të lartë për të siguruar forcë dhe rehati.

Syze Optike Etnia Barcelona Fiordland Originals

195.00

Dukuni bukur dhe me stil me syzet Etnia Fiordland. Krijuar me mjeshtëri me format dhe ngjyrat të kombinueshme me të gjitha format e fytyrës.

Newsletter