Shopping Cart

Unisex

Showing 1–12 of 29 results

Syze Dielli Etnia Barcelona Chagall Sun- Vintage

199.00

Syzet e diellit Etnia Barcelona të përbëra nga lente me xham mineral natyral ju ofrojnë pamjen më të bukur në botë, Bishtat kafe me njolla ju japin elgancën dhe stilin e dëshiruar. Kombinuar me lentet që ndryshojnë ngjyrë gradualisht, këto syze ju japin pamjen perfekte për ju që doni të dukeni dhe ndiheni bukur.

Syze Dielli Etnia Barcelona Jordaan Sun II Sun- Vintage

179.00

Shprehni origjinalitetin tuaj duke zotëruar një palë syze dielli Etnia Barcelona. Ato janë të lëmuara, funksionale dhe në modë. Krijuar duke kombinuar trendet e modës, syzet e diellit Jordaan Sun II ofrojnë dizajne mahnitëse që plotësohen nga një funksionalitet i shkëlqyer. Krijuar nga materiali me cilësi të lartë për të siguruar forcë dhe rehati.

Syze Dielli Etnia Barcelona La Gavina Sun- Vintage

179.00

Shprehni origjinalitetin tuaj duke zotëruar një palë syze dielli Etnia Barcelona. Ato janë të lëmuara, funksionale dhe në modë. Krijuar me kombinimet e trendeve të fundit të modës, syzet e diellit La Gavina Sun ofrojnë dizajn mahnitëse që plotësohet nga një funksionalitet i shkëlqyer.

Syze Dielli Etnia Barcelona Mission District Sun II – Vint

189.00

Syzet e diellit Etnia Barcelona vijnë si pjesë e koleksionit të cilësisë së mirë të markës spanjolle Etnia Barcelona. Kjo markë e pavarur ka hyrë në botën e optikës, kulturës dhe artit. Ajo dallohet nga markat e tjera për shkak të detajeve të saj shumë të kujdesshme dhe formave unike.

Syze Dielli Etnia Barcelona The Einstein Sun – Originals

259.00

Koleksioni i kufizuar Eufloria është një shpërthim ngjyrash. Kjo markë e pavarur ka hyrë në botën e optikës, kulturës dhe artit. Ajo e veçonte veten nga markat e tjera për detajet e saj dhe format që pasqyrojnë cilësinë. Falë efektit gradient, syzet e diellit The Einstein janë ideale për ditët e nxehta të verës, kur intensiteti i dritës godet syrin në kënde të ndryshme.

Syze Dielli Etnia Barcelona The Kennedy Sun – Originals

259.00

Koleksioni i limituar Eufloria është një shpërthim ngjyrash. Kjo markë e pavarur ka hyrë në botën e optikës, kulturës dhe artit. Ajo është veçuar nga markat e tjera falë detajeve të saj dhe formave që pasqyrojnë cilësinë. Lentet e gradientit fotokromik ndryshojnë transparencën bazuar në ekspozimin ndaj rrezeve të diellit (ose rrezatimit UV), duke mbrojtur shikimin tuaj.

Syze Dielli Etnia Barcelona Trinity Sun – Originals

209.00

Nëse po kërkoni një palë syze që do ju bëjnë të ndiheni shik, me elegancë dhe stil, këto syze janë modeli i duhur. Falë formës drejtkëndore, ato ju ofrojnë një rehati dhe prakticitet. Materiali Acetate i bën të rehatshme dhe mjaft komode. Mbani këto syze për të krijuar një stil unik dhe tepër të veçantë.

Syze Dielli Miltzen Original

339.00

Miltzen- i me formë të rrumbullakët, me mbulim të plotë të pamjes është shfaqur si fillim në vitin 1930, Emri u vendos në nder të xhaxhait Heshy. që çuditërisht të gjithë e thërrisnin “Xhaxhi Miltzen” dhe ashtu ngeli… Ja ku e keni zonja dhe zotërinj…. MILTZEN!

Syze Dielli Miltzen TT Originals

449.00

Miltzen- i me formë të rrumbullakët, me mbulim të plotë të pamjes është shfaqur si fillim në vitin 1930, Emri u vendos në nder të xhaxhait Heshy. që çuditërisht të gjithë e thërrisnin “Xhaxhi Miltzen” dhe ashtu ngeli… Ja ku e keni zonja dhe zotërinj…. MILTZEN!

Syze Dielli Moscot Arthur Spirit

349.00

Ky model bazohet tek silueta e Lemtosh-it, por me një skelet të dizenjuar për një pamje më fine dhe një urë midis lenteve që i afrohet punëve të biznesit. Thuhet që puna nuk duhet të përzihet me jetën private, por ne nuk mund ta mbanim dot veten.

Syze dielli Moscot BILIK ORIGINALS

349.00

Syzet Billik vijnë tek ju, tashmë si dy forma në një të vetme. Pak më katror dhe me cepa më të mprehtë, syzet Billik vijnë tek ju me bishta të fortë, të mbërthyer për të ruajtur formën dhe për t’u përshtatur me formën tuaj të fytyrës.

Syze Dielli Moscot Bilik Originals

328.00

Syzet Billik vijnë tek ju, tashmë si dy forma në një të vetme. Pak më katror dhe me cepa më të mprehtë, syzet Billik vijnë tek ju me bishta të fortë, të mbërthyer për të ruajtur formën dhe për t’u përshtatur me formën tuaj të fytyrës.

Newsletter