Shopping Cart

Syze Dielli

Showing 37–39 of 39 results

Syze Dielli Moscot Vantz

349.00

Nëse Lemtosh-i do të kishte një vëlla të vogël të zgjuar, ai do të quhej Vantz. Me format delikate, vida të vogla në formë diamanti dhe lojën e ngjyrave, Vantz- i përmban në vetvete ADN- në e Lemtosh- it, por me shpërthimin e tij.

Syze Dielli Moscot Vilda

328.00

Një stil që duket sapo të hyni në ambient, madje dhe para jush. Veshur nga njerëz të fortë, me stil dhe që dinë të ruajnë sharmin e tyre.

Syze Moscot Zev Clip-On

100.00

Zev Clip-on, tashmë në ngjyrën Gold, vjen tek ju në lentet në formatin G-15, duke absorbuar vetëm 15% të dritës në të tre përmasat e ZEV- it.

Newsletter