Shopping Cart

Syze Dielli

Showing 25–36 of 39 results

Syze Dielli Moscot Gelt

328.00

Nëse e doni modelin Lemtosh, me urën në formë çelësi dhe me vida në formë diamanti, por kërkoni një palë syze edhe më të mëdha dhe më të guximshme, Gelt-i është modeli fiks për ju.

Syze Dielli Moscot Genug

379.00

“Genug-u është Genug” deklaron çdo ditë xhaxhai Heshey në orën 20:00 kur mbyll dyqanin. Por, kur bëhet fjalë për Lemtosh, nuk ka kohë të mbylljes, kështu që Zack Moscot nisi punën për të krijuar binjakun, duke përdorur një siluetë besnike ndaj linjave të pastra të përjetshme të Lemtosh-it. Jemi plotësisht të sigurt se nuk do të ngopeni kurrë me Genug!

Syze Dielli Moscot Golda

379.00

Tezja Rosie ishte rrëzëllitëse dhe gjithmonë shihte anën e mirë të sfidave të jetës. Optimizmi i saj kishte aq shumë ndikim tek të tjerët, saqë dhe familja e saj përherë mundohej ta shihte jetën përmes syzeve me ngjyra të Rosie-s. Ashtu si dashamirësia dhe zemra e mirë e teze Rosie-t, ndjeshmëria e këtij dizajni të syzeve është ari i pastër.

Syze Dielli Moscot Gonif

439.00

Në ditët e para të të shtunave, menaxherët e Orchard Street Shop shpesh bënin thirrje për personazhe që kishin nevojë për syze joshëse për shfaqjen e asaj nate. Me shkëlqimin e titaniumit dhe formën e aviatorit, Gonif u krijua për të qenë qendra e vëmendjes.

Syze Dielli Moscot Grunya

328.00

Nuk zgjidhni dot mes modeleve të tjera të Moscot, si: Nebb, Lemtosh apo Miltzen? Boll u përpoqët. Grunya është miksimi perfekt i këtyre të trejave. Mjafton thjesht t’i vendosni dhe të shkëlqeni.

Syze Dielli Moscot Lemtosh

328.80

Moscot është gjenerata e pestë e trashëgimisë së markave të syzeve me më tepër se 100 vite ekspertizë. Modeli Lemtosh i ka rezistuar kohës me dizajnin ikonë dhe sot akoma vazhdon trashëgiminë. Lemtosh- i klasik i rrumbullakët ka shërbyer si modeli primar për brezat e intelektualëve, artistëve dhe autorëve krijues, të zhytur në mendime dhe me shpirt të lirë.

Syze Dielli Moscot Lemtosh

380.00

Moscot është gjenerata e pestë e trashëgimisë së markave të syzeve optike me më tepër se 100 vite ekspertizë në syzet optike. Modeli Lemtosh i ka rezistuar kohës me dizajnin ikonë dhe sot akoma vazhdon trashëgiminë. Lemtosh- i klasik i rrumbullakët ka shërbyer si modeli primar për brezat e intelektualëve, artistëve dhe autorëve krijues, të zhytur në mendime dhe me shpirt të lirë.

Syze Dielli Moscot Lemtosh

349.00

Moscot është gjenerata e pestë e trashëgimisë së markave të syzeve me më tepër se 100 vite ekspertizë. Modeli Lemtosh i ka rezistuar kohës me dizajnin ikonë dhe sot akoma vazhdon trashëgiminë. Lemtosh- i klasik i rrumbullakët ka shërbyer si modeli primar për brezat e intelektualëve, artistëve dhe autorëve krijues, të zhytur në mendime dhe me shpirt të lirë.

Syze Dielli Moscot Lemtosh Cliptosh

150.00

Modeli i Moscot Lemtosh vjen tani tek ju, si me syze optike, gjithashtu dhe me mundësinë për lente për mbrojtje nga rrezet UV. Dy xhama në një palë syze!

Syze Dielli Moscot Loren Spirit

349.00

Loren Spirit është sharmant dhe i sofistikuar. Imiton ndjesinë e origjinalitetit duke përfshirë një look tërësisht të ri dhe të ndryshuar. Quajeni elegancë nëse doni!

Syze Dielli Moscot Miltzen Original

349.00

Miltzen- i  me formë të rrumbullakët, me mbulim të plotë të pamjes është shfaqur si fillim në vitin 1930, Emri u vendos në nder të xhaxhait Heshy. që çuditërisht të gjithë e thërrisnin “Xhaxhi Miltzen” dhe ashtu ngeli… Ja ku e keni zonja dhe zotërinj…. MILTZEN!

Syze Dielli Moscot Momza

349.00

I sigurt në vetvete dhe mjaft trazovaç, Jack ishte djali më pak i preferuar i lagjes. Me një zemër të mirë, Jack-u kishte një vullnet të fortë dhe ishte shumë i zgjuar, ama asnjëherë nuk e gjeje aty ku e lije. Duke patur emrin e një djali që duhet ta ruash me kujdes, me Momza- n do ta keni të  vështirë t’i hiqni sytë.

Newsletter