Shopping Cart

Meshkuj

Showing all 4 results

Syze Dielli Etnia Barcelona AVINYO 2 SUN

229.00

Syzet e diellit Etnia Barcelona të përbëra nga lente me xham mineral natyral ju ofrojnë pamjen më të bukur në botë, Bishtat në ngjyrë Havanna, kombinuar me elegancën e lenteve, ju japin pamjen e dëshiruar.

Syze Dielli Etnia Barcelona Hamilton Sun – Vintage

209.00

Etnia Hamilton Sun vjen tashmë tek ju me modelet më elegante dhe perfekte për pamje me stil, elegancë dhe shik. Ofrojini ditëve tuaja stilin e duhur me syzet që ju bëjnë të ndiheni plot vetëbesim.

Syze Moscot Zev Clip-On

100.00

Zev Clip-on, tashmë në ngjyrën Gold, vjen tek ju në lentet në formatin G-15, duke absorbuar vetëm 15% të dritës në të tre përmasat e ZEV- it.

Newsletter