Shopping Cart

Home Shop 4

banner41

banner42

banner43

MEN

WOMEN

GLASSES

SUNGLASSES

TOP RATED

Syze Dielli Moscot Grunya

328.00

Nuk zgjidhni dot mes modeleve të tjera të Moscot, si: Nebb, Lemtosh apo Miltzen? Boll u përpoqët. Grunya është miksimi perfekt i këtyre të trejave. Mjafton thjesht t’i vendosni dhe të shkëlqeni.

Syze Optike Etnia Barcelona Arezzo Originals

198.00

Etnia Barcelona AREZZO është një nga stilet më të njohura të syzeve optike. Ajo tërhoqi interesin dhe vëmendjen e blerësve për shkak të veçorive dhe specifikave të saj unike. Forma ovale i bën këto syze të shkëlqejnë tek të gjithë ata që i vendosin. Materiali i përdorur siguron besueshmëri dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme.

Syze Optike Etnia Barcelona Palms Inn Originals

199.00

Syzet Palms Inn sigurojnë stiin modern që ju kërkoni. Ndihuni bukur, me mjaft stil, falë skeletit fin dhe detajet e ngjyrave që bëjnë diferencën. Etnia Barcelona është krijuar falë artit, kulturës dhe stilit të ngjyrave.

Syze Dielli Moscot Momza

349.00

I sigurt në vetvete dhe mjaft trazovaç, Jack ishte djali më pak i preferuar i lagjes. Me një zemër të mirë, Jack-u kishte një vullnet të fortë dhe ishte shumë i zgjuar, ama asnjëherë nuk e gjeje aty ku e lije. Duke patur emrin e një djali që duhet ta ruash me kujdes, me Momza- n do ta keni të  vështirë t’i hiqni sytë.

BEST SELLERS

Syze Optike Moscot Gittel

369.00

Gittel jo vetëm që ishte një rrobaqepëse e shkëlqyer, por edhe një grua shumë e dashur, e cila e njihte shumë mirë gjyshin Sol. Duke qenë me vite ngjitur me dyqanin e saj, Sol-i mësonte nga ekspertiza e saj në qepjen e këmishave. Ajo i kushtonte rëndësi detajeve dhe njihej gjithmonë për spektaklin që i bënte formave të rrumbullakëta. Hej Glittel, faleminderit që e bëre Sol-in të duket kaq i mprehtë. Kjo është për ty!

Syze Dielli Etnia Barcelona Mission District Sun II – Vint

189.00

Syzet e diellit Etnia Barcelona vijnë si pjesë e koleksionit të cilësisë së mirë të markës spanjolle Etnia Barcelona. Kjo markë e pavarur ka hyrë në botën e optikës, kulturës dhe artit. Ajo dallohet nga markat e tjera për shkak të detajeve të saj shumë të kujdesshme dhe formave unike.

Syze Optike Etnia Barcelona Lone Star Originals

199.00

Syzet Etnia Barcelona lahen me ngjyra të bukura duke tërhequr vëmendjen për mjeshtërinë e tyre mahnitëse. Etnia Barcelona është ngjyra, arti, kultura. Ajo ofron syzet e stilit mesdhetar, të pavarur dhe rebel, ndërthurje e traditës dhe modernitetit, cilësisë dhe inovacionit. Dhe është gjithashtu qyteti që na frymëzon: Barcelona. Syzet Lone Star vijnë me skelet të hollë, që bashkuar me formën pilot dhe detajet e ngjyrave bën diferencën.

Syze Dielli Moscot Lemtosh

328.80

Moscot është gjenerata e pestë e trashëgimisë së markave të syzeve me më tepër se 100 vite ekspertizë. Modeli Lemtosh i ka rezistuar kohës me dizajnin ikonë dhe sot akoma vazhdon trashëgiminë. Lemtosh- i klasik i rrumbullakët ka shërbyer si modeli primar për brezat e intelektualëve, artistëve dhe autorëve krijues, të zhytur në mendime dhe me shpirt të lirë.

Syze Optike Etnia Barcelona Auxonne Originals

209.00

Duke ofruar një gamë të gjerë të dizenjove fantastike dhe të çuditshme, syzet Etnia Barcelona janë një mënyrë e mirë për të arritur stilin dhe pamjen perfekte. Krijuar nga njerëz me mendje të shkëlqyer dhe me stil në industrinë e modës, syzet Auxonne paraqesin dizajnin absolut.

banner44

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Newsletter