Shopping Cart

Home Shop 3

Oops...
Slider with alias home slider3 not found.

20% OFF NEW
SEASON

stylovké svršky pro pány i dámy

BASIC
EYEGLASS

FROM $19.99

FREE UK DELIVERY

International delivery available

FREE PRESCRIPTION LENSES

*Save Up To £106 On Your Lenses

QUALIFIED OPTICIANS

Prescription Experts

WO
ME
N//

SHOP NOW

MIKINY
ASVETRY

Bring your wardrobe up to speed
with Autumn/Winter 2013

ME
N//

SHOP NOW

HOT FROM LAST SEASON

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated
they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean.

sign up for out newsletter and save 25% off your next purchase

TOP RATED PRODUCTS

Syze Dielli Miltzen TT Originals

449.00

Miltzen- i me formë të rrumbullakët, me mbulim të plotë të pamjes është shfaqur si fillim në vitin 1930, Emri u vendos në nder të xhaxhait Heshy. që çuditërisht të gjithë e thërrisnin “Xhaxhi Miltzen” dhe ashtu ngeli… Ja ku e keni zonja dhe zotërinj…. MILTZEN!

Syze Optike Etnia Barcelona Davis Vintage

185.00

Krijuar nga njerëz me mendje të shkëlqyer dhe me stil në trendet e reja të modës, syzet Davis paraqesin dizajnin e mrekullueshëm. Forma pilot e këtyre syzeve është krijuar nga metali më i mirë, i cili është një material i lehtë, por i qëndrueshëm. Si rezultat, syzet janë të lehta, të forta, hipoalergjike dhe të qëndrueshme në kohë.

Syze Optike Etnia Barcelona Tina Originals

205.00

Syzet Tina vijnë tek ju me stilin perfekt. Nëse kërkoni për një palë syze që kombinohen lehtësisht, kanë super stil dhe ju nxjerrin në pah elegancën, këto janë syzet e duhura. Krijuar nga Etnia Barcelona, syzet mishërojnë ndërthurjen e artit, kulturës, trendet e fundit të modës dhe detajit të ngjyrave.

Syze Dielli Moscot Gelt

328.00

Nëse e doni modelin Lemtosh, me urën në formë çelësi dhe me vida në formë diamanti, por kërkoni një palë syze edhe më të mëdha dhe më të guximshme, Gelt-i është modeli fiks për ju.

Syze Dielli Etnia Barcelona Jordaan Sun II Sun- Vintage

179.00

Shprehni origjinalitetin tuaj duke zotëruar një palë syze dielli Etnia Barcelona. Ato janë të lëmuara, funksionale dhe në modë. Krijuar duke kombinuar trendet e modës, syzet e diellit Jordaan Sun II ofrojnë dizajne mahnitëse që plotësohen nga një funksionalitet i shkëlqyer. Krijuar nga materiali me cilësi të lartë për të siguruar forcë dhe rehati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Newsletter