Shopping Cart

Best Selling Products

List best selling products

How to use?

Syze Optike Miltzen Original

328.80

Miltzen- i me formë të rrumbullakët, me mbulim të plotë të pamjes është shfaqur si fillim në vitin 1930, Emri u vendos në nder të xhaxhait Heshy. që çuditërisht të gjithë e thërrisnin “Xhaxhi Miltzen” dhe ashtu ngeli… Ja ku e keni zonja dhe zotërinj…. MILTZEN!

Syze Optike Etnia Barcelona Asinara Originals

192.00

Krijuar duke u kombinuar me trendet e modës, syzet Asinara ofrojnë dizajne mahnitëse. Ato janë krijuar nga materiali me cilësi të lartë për të siguruar forcë dhe rehati. Ndihuni komod dhe me stil duke mbajtur syzet Asinara!

Syze Optike Etnia Barcelona Reims Originals

209.00

Syzet Reims ofrojnë formën perfekte për të treguar elegancë, stil dhe për t’u dukur tërheqëse. Etnia Barcelona është krijuar si kombinim i detajit të ngjyrave, stililt, trendeve të fundit të modës, duke ndërthurur artin, kulturën dhe detajet.

Syze dielli Moscot BILIK ORIGINALS

349.00

Syzet Billik vijnë tek ju, tashmë si dy forma në një të vetme. Pak më katror dhe me cepa më të mprehtë, syzet Billik vijnë tek ju me bishta të fortë, të mbërthyer për të ruajtur formën dhe për t’u përshtatur me formën tuaj të fytyrës.

Syze Dielli Moscot Vantz

349.00

Nëse Lemtosh-i do të kishte një vëlla të vogël të zgjuar, ai do të quhej Vantz. Me format delikate, vida të vogla në formë diamanti dhe lojën e ngjyrave, Vantz- i përmban në vetvete ADN- në e Lemtosh- it, por me shpërthimin e tij.

Syze Optike Etnia Barcelona Etosha Originals

189.00

Krijuar duke kombinuar trendet e fundit të modës, syzet Etosha ofrojnë dizajne mahnitëse. Ato janë krijuar nga materiali Acetate me cilësi të lartë për të siguruar forcë dhe rehati.

Syze Optike Etnia Barcelona Tulip Originals

189.00

Syzet Tulip vijnë tek ju me stilin perfekt. Nëse kërkoni për një palë syze që kombinohen lehtësisht dhe janë elegante, këto syze janë zgjedhja e duhur. Krijuar nga Etnia Barcelona, syzet mishërojnë ndërthurjen e artit, kulturës, trendet e fundit të modës dhe detajit të ngjyrave.

Syze Optike Moscot Gittel

369.00

Gittel jo vetëm që ishte një rrobaqepëse e shkëlqyer, por edhe një grua shumë e dashur, e cila e njihte shumë mirë gjyshin Sol. Duke qenë me vite ngjitur me dyqanin e saj, Sol-i mësonte nga ekspertiza e saj në qepjen e këmishave. Ajo i kushtonte rëndësi detajeve dhe njihej gjithmonë për spektaklin që i bënte formave të rrumbullakëta. Hej Glittel, faleminderit që e bëre Sol-in të duket kaq i mprehtë. Kjo është për ty!

Syze Dielli Etnia Barcelona Mission District Sun II – Vint

189.00

Syzet e diellit Etnia Barcelona vijnë si pjesë e koleksionit të cilësisë së mirë të markës spanjolle Etnia Barcelona. Kjo markë e pavarur ka hyrë në botën e optikës, kulturës dhe artit. Ajo dallohet nga markat e tjera për shkak të detajeve të saj shumë të kujdesshme dhe formave unike.

Syze Optike Etnia Barcelona Lone Star Originals

199.00

Syzet Etnia Barcelona lahen me ngjyra të bukura duke tërhequr vëmendjen për mjeshtërinë e tyre mahnitëse. Etnia Barcelona është ngjyra, arti, kultura. Ajo ofron syzet e stilit mesdhetar, të pavarur dhe rebel, ndërthurje e traditës dhe modernitetit, cilësisë dhe inovacionit. Dhe është gjithashtu qyteti që na frymëzon: Barcelona. Syzet Lone Star vijnë me skelet të hollë, që bashkuar me formën pilot dhe detajet e ngjyrave bën diferencën.

Syze Dielli Moscot Lemtosh

328.80

Moscot është gjenerata e pestë e trashëgimisë së markave të syzeve me më tepër se 100 vite ekspertizë. Modeli Lemtosh i ka rezistuar kohës me dizajnin ikonë dhe sot akoma vazhdon trashëgiminë. Lemtosh- i klasik i rrumbullakët ka shërbyer si modeli primar për brezat e intelektualëve, artistëve dhe autorëve krijues, të zhytur në mendime dhe me shpirt të lirë.

Syze Optike Etnia Barcelona Auxonne Originals

209.00

Duke ofruar një gamë të gjerë të dizenjove fantastike dhe të çuditshme, syzet Etnia Barcelona janë një mënyrë e mirë për të arritur stilin dhe pamjen perfekte. Krijuar nga njerëz me mendje të shkëlqyer dhe me stil në industrinë e modës, syzet Auxonne paraqesin dizajnin absolut.

Newsletter