Shopping Cart

SEE MORE BUY NOW Click Here

Syze Optike Etnia Barcelona Yucatan Originals

192.00

Syzet  Yucatan vijnë tek ju me stilin perfekt. Nëse kërkoni për një palë syze që kombinohen lehtësisht dhe janë elegante, këto syze janë zgjedhja e duhur. Krijuar nga Etnia Barcelona, syzet mishërojnë ndërthurjen e artit, kulturës, trendet e fundit të modës dhe detajit të ngjyrave.

Syze Optike Etnia Barcelona Whitney Originals

189.00

Syzet Whitney vijnë tek ju me stilin perfekt. Nëse kërkoni për një palë syze që kombinohen lehtësisht dhe janë elegante, këto syze janë zgjedhja e duhur. Krijuar nga Etnia Barcelona, syzet mishërojnë ndërthurjen e artit, kulturës, trendet e fundit të modës dhe detajit të ngjyrave.

Syze Optike Etnia Barcelona Tulip Originals

189.00

Syzet Tulip vijnë tek ju me stilin perfekt. Nëse kërkoni për një palë syze që kombinohen lehtësisht dhe janë elegante, këto syze janë zgjedhja e duhur. Krijuar nga Etnia Barcelona, syzet mishërojnë ndërthurjen e artit, kulturës, trendet e fundit të modës dhe detajit të ngjyrave.

Syze Optike Etnia Barcelona Trastevere Vintage

175.00

Syzet Trastevere vijnë tek ju me stilin perfekt. Nëse kërkoni për një palë syze që janë elegante, këto syze janë zgjedhja e duhur. Krijuar nga Etnia Barcelona, syzet mishërojnë ndërthurjen e artit, kulturës, trendet e fundit të modës dhe detajit të ngjyrave.

Syze Optike Etnia Barcelona Tina Originals

195.00

Syzet Tina vijnë tek ju me stilin perfekt. Nëse kërkoni për një palë syze që kombinohen lehtësisht, kanë super stil dhe ju nxjerrin në pah elegancën, këto janë syzet e duhura. Krijuar nga Etnia Barcelona, syzet mishërojnë ndërthurjen e artit, kulturës, trendet e fundit të modës dhe detajit të ngjyrave.

NEW
ARRI
VALS

SHOP NOW

Koleksioni
Pranvere-Vere 2020

Syzet e reja i gjen ketu

HOT
SALE

SHOP NOW

Syze Optike Moscot Gittel

369.00

Gittel jo vetëm që ishte një rrobaqepëse e shkëlqyer, por edhe një grua shumë e dashur, e cila e njihte shumë mirë gjyshin Sol. Duke qenë me vite ngjitur me dyqanin e saj, Sol-i mësonte nga ekspertiza e saj në qepjen e këmishave. Ajo i kushtonte rëndësi detajeve dhe njihej gjithmonë për spektaklin që i bënte formave të rrumbullakëta. Hej Glittel, faleminderit që e bëre Sol-in të duket kaq i mprehtë. Kjo është për ty!

Syze Dielli Etnia Barcelona Mission District Sun II – Vint

189.00

Syzet e diellit Etnia Barcelona vijnë si pjesë e koleksionit të cilësisë së mirë të markës spanjolle Etnia Barcelona. Kjo markë e pavarur ka hyrë në botën e optikës, kulturës dhe artit. Ajo dallohet nga markat e tjera për shkak të detajeve të saj shumë të kujdesshme dhe formave unike.

Syze Optike Etnia Barcelona Lone Star Originals

199.00

Syzet Etnia Barcelona lahen me ngjyra të bukura duke tërhequr vëmendjen për mjeshtërinë e tyre mahnitëse. Etnia Barcelona është ngjyra, arti, kultura. Ajo ofron syzet e stilit mesdhetar, të pavarur dhe rebel, ndërthurje e traditës dhe modernitetit, cilësisë dhe inovacionit. Dhe është gjithashtu qyteti që na frymëzon: Barcelona. Syzet Lone Star vijnë me skelet të hollë, që bashkuar me formën pilot dhe detajet e ngjyrave bën diferencën.

Syze Dielli Moscot Lemtosh

328.80

Moscot është gjenerata e pestë e trashëgimisë së markave të syzeve me më tepër se 100 vite ekspertizë. Modeli Lemtosh i ka rezistuar kohës me dizajnin ikonë dhe sot akoma vazhdon trashëgiminë. Lemtosh- i klasik i rrumbullakët ka shërbyer si modeli primar për brezat e intelektualëve, artistëve dhe autorëve krijues, të zhytur në mendime dhe me shpirt të lirë.

Syze Optike Etnia Barcelona Auxonne Originals

209.00

Duke ofruar një gamë të gjerë të dizenjove fantastike dhe të çuditshme, syzet Etnia Barcelona janë një mënyrë e mirë për të arritur stilin dhe pamjen perfekte. Krijuar nga njerëz me mendje të shkëlqyer dhe me stil në industrinë e modës, syzet Auxonne paraqesin dizajnin absolut.

30 DAYS RETURN

Neutral skinny jeans trouser plaited clashing patterns maxi skirt green Lanvin headscarf. Street style dress printed nails Black 90s button up white shirt knitwear Paris.

FREE SHIPPING

Leather jacket mint parka Weekday grey clutch cotton oversized sweatshirt backpack capsule pastels indigo Lanvin headscarf oversized monochrome flats peach preppy.

SECURE PAYMENTS

Plaited black surf pop white shirt Bag ‘N’ Noun dark red lipstick green Fjallraven 90s relaxed. Acne round sunglasses denim jacket Simons skirt. A.P.C. knot ponytail ankle collar.

Newsletter